De Glasweefselbehang Specialist...al meer dan 20 jaar een begrip!

Wij zijn Onderhoudsbedrijf Böttger Services. Na ons bedrijf jaren geleden in Zoetermeer te hebben opgericht, zijn we sinds 2018 met onze showroom gevestigd in Pijnacker Hankweg 35. In de loop van de jaren zijn we in deze regio uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van binneninterieur verbouwingen. We nemen opdrachten voor allerlei soorten verbouwingsklussen aan. We voeren kleine verbouwingen uit, maar ook kunt u bij ons terecht voor complete metamorfoses van uw woning.

Klein begonnen

Wij zijn klein begonnen en stonden toen bekend onder de naam De Glasweefselbehangspecialist. Dat was toentertijd een begrip in de Zoetermeer en omstreken. Voor al uw glasweefselbehang komt u naar ons toe. We geven u advies over wat een geschikt glasweefselbehang is voor u. Wij beplakken in mum van tijd de muren van uw woning met het door u uitgekozen behang uit één van onze boeken. De muren van uw woning zien er meteen weer strak en fris uit.


Een goede samenwerking is het halve werk

Wij werken nauw samen met onze klanten. Het gaat immers om uw woning, dus doen we er alles aan wat we kunnen om ervoor te zorgen dat u er straks nog meer van kan genieten. We luisteren naar de klant, denken mee en geven waar nodig advies. En uiteraard leveren we kwaliteitswerk af. Wat voor ons belangrijk is, is een goed contact met de klant. We hanteren een transparante werkwijze, zodat voor iedereen duidelijk is wat er is afgesproken en wat er verwacht kan worden. De klant kan bij ideeën of vragen terecht bij één aanspreekpunt. Dat is wel zo overzichtelijk en makkelijk voor iedereen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze werknemers zijn allen ervaren vaklieden. Mocht er eventueel specialistisch werk worden verricht en hebben wij daar niet de juiste medewerkers voor? Dan schakelen we de hulp in van collega’s die daar wel ervaren in zijn. Zo werken we samen met onder andere een stukadoor, tegelzetter en elektricien. U kunt er dus van verzekerd zijn dat uw huis in goede handen is en er degelijk werk wordt afgeleverd.

over-bottger-services