Schilderwerk

Een van de diensten die Onderhoudsbedrijf Böttger Services aanbiedt is het schilderen van een woning. Veel mensen zien er tegenop om het schilderwerk zelf te doen. Het is bijvoorbeeld een te grote klus, mensen hebben er gewoon geen tijd voor of men is er zelf niet zo handig in. Er zijn dus genoeg redenen te noemen waarom u het schilderwerk uit zou besteden. Gaat het om een klus in Zoetermeer of in de omgeving daarvan, dan kunt u onze hulp inroepen om het schilderwerk voor u te doen. U bent er met ons van verzekerd dat het schilderwerk er prima komt uit te zien.

Laat uw muren en kozijnen opfrissen

Door de muren van uw woning een andere kleur te geven, heeft u meteen een hele andere uitstraling en sfeer in huis. In de loop van de tijd raken de muren hier en daar toch beschadigd en ziet je plekjes of deukjes. Ook verkleuring van de muur- of plafondlatex treedt uiteindelijk op onder invloed van zonlicht of door roken in huis. Mogelijk bent u gewoon uitgekeken op de kleur en is het tijd om uw muren in een andere kleur te laten sauzen. Kortom, nadat het sauswerk is uitgevoerd, ziet het huis er weer fris en verzorgd uit. Onder schilderwerk binnenshuis behoren ook kozijnen en deuren. Bij dergelijk schilderwerk moet er met extra nauwkeurigheid worden gewerkt om tot een netjes eindresultaat te komen. Daarom zullen er voor de verschillende werkzaamheden dan ook verschillende prijzen gelden. Voor het schilderen van de deuren en kozijnen zal je daarom iets meer kwijt zijn dan voor het schilderen van de muren en het plafond. 

Afspraken maken

Neem contact met ons op wanneer u van plan bent om uw woning op te gaan knappen. Bespreek met ons wat er aan schilderwerk gedaan moet worden in de woning.  We maken daarop een afspraak om bij u langs te komen en aan de hand daarvan maken we een offerte voor u zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Als er goede afspraken worden gemaakt, weten iedereen waar hij aan toe is en komt niemand voor een verrassing te staan. Dat is voor alle partijen een fijn gevoel.