Diensten

Bent u uitgekeken op de inrichting van uw woning en bent u weer toe aan iets anders? Of misschien wilt u het wat groter aanpakken en wilt u kleine aanpassingen aan uw woning doen? Of gaat u voor een complete verbouwing van uw woning? Neem contact op met ons en we gaan bespreken wat we voor u kunnen betekenen. We bieden verschillende diensten aan waarmee we u kunnen helpen uw huis op te knappen. 

Behangservice

Van oudsher ligt ons specialisme op het gebied van glasweefselbehang.  We staan u bij met het uitkiezen van nieuw glasvlies-, glasweefsel- of renovliesbehang. Eén of enkele muren voorzien van nieuw behang, geeft uw huis in direct een hele nieuwe look. Glasweefsel behang biedt een eenvoudige, snelle en niet-ingrijpende manier om de woning weer strak en fris te doen ogen.

Overige diensten

Uiteraard bieden we naast onze behangservice nog andere diensten aan. Zolang het maar om het binneninterieur gaat, gaan wij voor u aan de slag. U kunt bij ons onder andere terecht voor al het schilderwerk dat in uw woning moet worden gedaan. Kozijnen en deuren zien er na verloop van tijd niet meer zo fris uit en wellicht zijn er beschadigingen aan de verf ontstaan. Is het eventueel nodig dat er stucwerk, timmerwerk of spuitwerk in uw woning wordt gedaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor dergelijke klussen staat ons team klaar om voor u aan de slag te gaan. Wij nemen bovendien ook grote klussen in huis aan. Is uw woning toe aan een binnenrenovatie of een verbouwing? Ons ervaren team neemt graag de plannen met u door. We luisteren naar uw wensen en mocht het nodig zijn geven we u graag advies. Zijn we het eens over de plannen, dan wordt er een plan van aanpak gemaakt. De klant weet dan precies wat hem te wachten staat en bovendien geeft het plan duidelijkheid over het verloop van de werkzaamheden. We gaan graag voor u aan de slag! Bij een grote verbouwing komt er vaak ook andere zaken bij kijken. Zo moet er bijvoorbeeld tegels worden gezet of de elektriciteit worden aangepast. Voor deze werkzaamheden maken we gebruik van collega’s die ervaring hebben in deze werkzaamheden.