Glasvlies-, glasweefsel- en renovliesbehang in Zoetermeer: Onderhoudsbedrijf Böttger Services

Bent u op zoek naar een specialist in glasvlies-, glasweefsel- en renovliesbehang in Zoetermeer en omgeving? Onderhoudsbedrijf Böttger Services is uw partner voor het mooi maken van uw muren. Oorspronkelijk begonnen als glasweefselbehang specialist, bieden wij nu een breed scala aan diensten voor het verbouwen van het binneninterieur van uw woning.

 

Glasvliesbehang voor een strakke muur

Glasvliesbehang zorgt voor een direct strak en glad resultaat na het behangen, vergelijkbaar met een gestucte muur. Het is ideaal voor het verbergen van kleine scheurtjes en oneffenheden en is eenvoudig te verwerken op diverse ondergronden. Glasvliesbehang wordt vaak toegepast in nieuwbouwhuizen en na restauratie van woningen.

 

Sterk en beschermend glasweefselbehang

Glasweefselbehang is een sterke behangsoort die uw muren perfect beschermt en tegen een stootje kan. Met een groot assortiment aan structuren, kan het glasweefselbehang in elke gewenste kleur gesausd worden. In tegenstelling tot andere soorten behang, wordt de lijm direct op de muur aangebracht en het behang daarna geplakt.

 

Renovliesbehang voor renovatie en nieuwbouw

Renovliesbehang, afgeleid van renovatiebehang, werd vroeger vaak gebruikt bij renovaties maar wordt tegenwoordig ook toegepast in nieuwbouwwoningen. Het behang heeft geen structuur en de sterkte is afhankelijk van de dikte. Het gebruik van renovliesbehang verkleint de kans op scheurtjes en is bovendien brandveilig.

 

Voorbereiding en beoordeling van wanden

Wanden dienen behangklaar aangeleverd te worden. Na het maken van een afspraak, komen we langs om de wanden te beoordelen op oneffenheden en wijzen we u hierop. Dit is belangrijk omdat nieuwbouwwanden en -plafonds vaak oneffenheden bevatten die na het werk zichtbaar kunnen zijn in strijklicht.

Kies voor Onderhoudsbedrijf Böttger Services voor uw glasvlies-, glasweefsel- en renovliesbehang in Zoetermeer en omstreken. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!