Glasvlies-, glasweefsel- of renovliesbehang

Hoewel Onderhoudsbedrijf Böttger Services tegenwoordig alle diensten aanbiedt die te maken hebben met het verbouwen van het binneninterieur van een huis, kunt u bij ons nog steeds terecht voor uw glasweefselbehang. Wij zijn ons bedrijf begonnen als glasweefselbehang specialist. Vandaar dat glasvlies-, glasweefsel- of renovliesbehang nog altijd een speciaal plekje bij ons in neemt. U kunt ons eveneens inhuren voor het mooi maken van uw muren. Wanneer wij een behangklus aannemen gebruiken we doorgaans glasvlies-, glasweefsel- of renovliesbehang.

Glasvliesbehang

Een van de soorten behang die wij aanbieden is glasvliesbehang. Het grote voordeel van dit type behang is, is dat u direct een strakke muur heeft na het behangen. De muur is weer net zo glad als hij zou zijn wanneer hij opnieuw gestukt was. Heeft de ondergrond kleine schuurtjes, dan zijn die prima te verbergen met glasvliesbehang. Het is een vrij dunne behangsoort en heeft een fijne egale structuur. Het is een behang dat makkelijk te verwerken is en hecht op onder andere gipskarton, gibowanden of beton. Dit type behang wordt vaak toegepast bij nieuwbouwhuizen. Wij gebruiken het ook graag na een restauratie van een woning.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is een sterke behangsoort waarmee u uw muren perfect kunt beschermen. Het behang zelf kan wel tegen een stootje. De structuur van glasweefsel behang is goed zichtbaar. Zo hebben wij een zeer groot assortiment aan structuren. Het glasweefselbehang is standaard ongesausd en moet altijd gesausd worden. Wij kunnen uw glasweefselbehang in elke kleur sauzen in de desgewenst kleur. In tegenstelling tot andere soorten behang, smeer je de lijm direct op de muur zelf en plak je het behang er daarna op.

Renovliesbehang

Tenslotte nog het renovliesbehang, dat eigenlijk een afkorting is van renovatiebehang. Vroeger werd het dan ook vaak bij renovaties gebruikt om de muren van een oud pand er weer netjes uit te laten zien. Tegenwoordig wordt het ook vaak toegepast in nieuwbouwwoningen. Het behang heeft zelf geen structuur en de sterkte hangt af van de dikte. Hoe dikker het behang is hoe beter de kwaliteit en hoe minder oneffenheden u zal zien na het behangen. Door dit behang te gebruiken verkleint u de kans op het ontstaan van scheurtjes. Een ander groot voordeel is dat het brandveilig is.

* Wanden dienen altijd behangklaar worden aangeleverd.
* We komen na het maken van afspraak altijd langs om de wanden te beoordelen op oneffenheden en u daarop te wijzen omdat nieuwbouwwanden en -plafonds vaak oneffenheden bevatten, zodat als het werk klaar is het lijkt in het strijklicht dat er vlekken in zitten, maar dat hoeft niet zo te zijn.