Binnenrenovatie

Voor het uitvoeren van kleine klussen, zoals bijvoorbeeld behangen, timmerwerk, schilderwerk en stucwerk kunt u een beroep doen op ons onderhoudsbedrijf Böttger Services. We voeren graag deze werkzaamheden voor u uit.  Maar wij doen meer dan alleen maar kleine opdrachten. We nemen namelijk ook grotere klussen aan, bijvoorbeeld een complete binnenrenovatie. Het doel van een binnenrenovatie is om ervoor te zorgen dat het huis zo lang mogelijk goed bewoonbaar blijft. Wanneer een huis van binnen compleet of zelfs slechts gedeeltelijk gerenoveerd is, zal het huis bovendien in waarde stijgen. 

Wat is een binnenrenovatie?

U spreekt over een binnenrenovatie wanneer een bepaalde ruimte in het huis wel een opknapbeurtje kan gebruiken of misschien zelfs eraan toe is om helemaal vervangen te worden. Zo komen er bijvoorbeeld aanvragen binnen voor het vernieuwen van de badkamer, de keuken of het toilet. Andere voorbeelden van werkzaamheden die onder een binnenrenovatie vallen, zijn het renoveren van de trap, het opknappen van de plafonds, en het vervangen van de vloeren en de daarbij behorende plinten. Een binnenrenovatie is voor de bewoner de ultieme manier om de woning nog meer aan te passen aan de eigen smaak en stijl. Uw huis wordt zo nog meer uw eigen fijne thuis. 

Uw wensen staan voorop

Voordat we ook daadwerkelijk gaan renoveren, gaan we eerst met de klant in gesprek. Voor ons is het belangrijk dat de wensen van de klant worden uitgevoerd. We luisteren aandachtig naar deze wensen, geven advies hierover en dragen eventueel ideeën aan. Een binnenrenovatie van uw huis doet u namelijk niet zomaar, dus vinden we het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen ons en de klant. We maken afspraken zodat er voor iedereen duidelijkheid is over de werkzaamheden. Op basis van het overleg met de klant maken we een passende offerte, zodat de klant op de hoogte is van de kosten die de binnenrenovatie met zich mee brengen. Gaat u met ons in zee, wat kunt u dan verwachten? Wij werken alleen maar met kwalitatief goede materialen. Dit komt de duurzaamheid van de renovatie uiteraard ten goede. Ons team bestaat uit ervaren vaklieden die verstand van zaken hebben. U als klant geeft uw woning bij ons in goede handen.