Spuitwerk voor strakke muren en plafonds in Zoetermeer: Onderhoudsbedrijf Böttger Services

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor het afwerken van muren en plafonds in Zoetermeer en omstreken? Onderhoudsbedrijf Böttger Services is uw partner voor spuitwerk, een techniek waarbij we gebruik maken van een airless spuit voor een perfect resultaat.


Verf spuiten voor een egale afwerking

Een egale en nette afwerking van muren en plafonds is voor iedereen belangrijk. Gladde plafonds zijn vaak lastig te schilderen met een roller, waarbij zichtbare sporen achterblijven. Met spuitwerk bieden wij een oplossing voor een mooi glad, vlak en strak resultaat. De latexverf wordt verneveld op het plafond gespoten, waardoor een enorm egaal oppervlak ontstaat.


Pleisterwerk spuiten voor structuur en gladde afwerking

Spuitwerk kan ook worden gebruikt voor het aanbrengen van structuur op muren. Spackspuiten, met een kleine korrel, is een betaalbare optie voor een opknapbeurt van uw woning. Daarnaast kunt u kiezen voor spuitpleister, een glad pleisterwerk dat in twee lagen wordt aangebracht. Het resultaat is een perfect gladde muur.

Spuitpleister is minder geschikt voor renovatie van bestaande woningen, omdat de onderlaag van de muren glad moet zijn voor een mooi resultaat. Daarom wordt spuitpleister voornamelijk toegepast bij nieuwbouwwoningen met gladde betonnen muren.


Kies voor Onderhoudsbedrijf Böttger Services voor uw spuitwerk in Zoetermeer en omstreken. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij het afwerken van uw muren en plafonds!